Спеціально до Дня захисту дітей в студію програми" Ранок з Україною "на каналі" Україна " прийшла зіркова дітвора. Діти Лілії Ребрик і Анатолія Анатоліча з'явилися в прямому ефірі, де помінялися ролями зі своїми батьками і на цілу годину стали ведучими популярного ранкового шоу.

У вівторок, 1 червня, вся країна святкує День захисту дітей, а ведучі каналу "Україна" вирішили привітати малюків і зробити їм особливий подарунок. Так, дочки Лілії Ребрик і Анатолія Анатоліча відвідали популярну студію, де приміряли на себе амплуа телеведучих.

Про це стало відомо завдяки повідомленню телканалу "Україна".

"Ранок з Україною", фото: канал "Україна"
"Ранок з Україною", фото: канал "Україна"

"Поки наші діти сплять, ми працюємо в ефірі "Ранку з Україною", і вони про це знають. Тому сьогодні ми зважилися на експеримент і запропонували нашим дочкам провести частину ефіру! Мої дочки-Аліса і Лоліта погодилися із задоволенням, а старша дочка Лілії – Діана вже не раз знімалася в серіалах, і для неї це все знайоме! Тому ми дали їм можливість побути телезірками, а самі занурилися в дитячі справи-каталися на самокатах, грали і бігали", – розповів Анатолій Анатоліч.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

А ось Лілія Ребрик поставилася до такого експерименту не так легко, як її відомий колега. Однак налаштувалася і перевтілилася по-максимуму.

"Сьогодні у нас день навпаки-ми з Анатолієм Анатоличем Відпочиваємо, а діти ведуть ефір. І скажу, що як мама я дуже хвилююся! - коментує Лілія Ребрик. - А ще потрібно визнати - дитиною бути не завжди приємно, наприклад, дівчата не любили, коли ми з чоловіком вчили їх чистити зуби...".

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

Так було і в родині Анатолія Анатоліча, тому ведучий дав шанс дітям "відігратися" і дозволив їм почистити собі зуби в прямому ефірі. А ось Лілія Ребрик розповіла, що улюблена розвага її старшої дочки Діани – міряти її речі, тому зняла з себе туфлі на підборах і попросила юну леді продемонструвати дефіле.

"У нас тут так голосно і людно! Ми захопилися святкуванням Дня захисту дітей, але, якщо чесно, вже можна проводити День захисту студії від дітей, – пожартував Анатолій Анатоліч в ефірі каналу "Україна". - У нас з Лілею поки четверо дітей на двох, але моя вагітна дружина приєднується до цього флешмобу і влітку їх вже буде п'ять! Тому страшно уявити, що буде в цей день в наступному році!".

Раніше повідомляли, Лілія Ребрик влаштувала "розбір польотів" через сказ у травні.

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик показала "дике" кохання з чоловіком.

Знай.uа писав, заміжня Лілія Ребрик зізналася в таємних бажаннях.