Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився кумедним архівним фото, трепетно привітавши аудиторію з Днем захисту дітей 1 червня. Так, артист приміряв темно-сині джинси і світло-блакитну футболку-оверсайз, поки маленькі дівчатка висіли у нього на руках, схопившись за біцепси.

Зірка посміхався на камеру, стоячи на яскраво-жовтому тлі. Варто відзначити, що Віталій досить довгий час стежить за своєю спортивною формою, відвідуючи фітнес-клуб. Своїх дітей у 36-річного виконавця немає, а особисте життя Козловський намагається приховувати за сімома замками.

"З Днем захисту дітей ✌ 🏼 "

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "яке фото😍", "Діти - світло в нашому житті! Зі святом! 🙌❤️", "❤️❤️ Зі святом усіх діточок-квіточок".

До слова, зовсім недавно Віталій кардинально змінив імідж, освітливши волосся. На такий крок виконавець пішов заради зйомок заради кліпу на пісню "Доктор", однак при тому артист зазначив, що в душі залишився самим собою.