Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 34-річна зірка відвідала зі своїми синами Юрієм та Олегом радіо "П'ятниця", де вперше заспівала наживо нову композицію під назвою "Братику". Прем'єру пісні Федишин присвятила Дню захисту дітей. Про це артистка повідомила на своїй сторінці в соцмережі. На опублікованих кадрах вона зображена з хлопчиками в студії радіо.

"До Дня захисту дітей 😊 "Братику" 😊 Прем'єра на радіо "П'ятниця", - підписала знімок Ірина.

Також Федишин показала фанатам в Instagram невеликий уривок з приспіву її хіта.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Гаряча прем'єра пісні "Братику" 🔥 Заспівала разом зі своїми синочками 😊 Всіх вітаю з Днем захисту дітей! Нехай наші діти ніколи не сумують, ростуть у любові та злагоді ❤️", - написала співачка.

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин довела себе до знемоги, фанати стурбовані. Співачка зізналася, що встигла скинути зайві 11 кілограм перед туром по містах України. Чоловік всіляко підтримує її в цій справі та навіть займається спортом разом з нею.

Нагадаємо, чоловік Ірини Федишин зворушливо зізнався в коханні, про таке мрія кожна жінка: "Вона - це музика".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Ірину Федишин вселилася Волочкова перед концертом: ще трішечки.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин у вишиванці втекла з чоловіком у полі. Співачка поділилася барвистими фотографіями.