Мешканка Вінниці розповіла моторошну історію про те, як вона зіпсувала свою посмішку за 120 тисяч гривень через помилку лікаря-стоматолога.

Як повідомляє Telegram-канал "Чорний список", жінка відвідала стоматологію "Медидент" і зробила там протезування у Івана Нагатенка. На одному з етапів, лікар взявся за форму зубів: спиляв навскоси нижній ряд зубів і взявся за верхні, але щось пішло не так і вони зламалися.

Потім він поставив новий верх, але зовсім іншої форми і розміру. Через це у пацієнтки з'явився постійний головний біль, відсутність сну, неможливість пережовування їжі. За словами інших фахівців, невдала операція може пошкодити суглоби.

"Коли пацієнтка сказала лікарю, що робота нікуди не годиться, лікар почав кричати, що виконав ідеальну роботу і навів аргументи: "Менше в дзеркало заглядай, йди працюй краще", або "Це не зуби на бік спиляні, це голова у тебе крива", або "Я не бачу, щоб ви схудли, значить можете жувати"... Пацієнтка попросила свою медкарточку, щоб піти до інших фахівців, на що лікар відповів: "Ну якщо так, то я вас взагалі не знаю, я вам нічого не робив!" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот

Нагадаємо, де українцям продають м'ясо просто з брудної підлоги: обходьте десятою дорогою.

Як повідомляв портал Знай.uа, оприлюднено список безкоштовних медичних послуг, які покриваються з бюджету.

Також портал Знай.uа писав, що в Ірпені 9-річній киянці видалили 12 зубів, мама в гніві: "Я говорила ні!"