Дзідзьо, instagram.com/dzidzio
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

Дзідзьо показав колишній Slavia, кого вона втратила

Популярний український виконавець і актор Михайло Хома, відомий як Дзідзьо, нещодавно шокував заявою про розлучення зі своєю дружиною Ярославою Хомою (Slavia). Проте артист продовжує активно підтримувати контакт зі своїми шанувальниками і розповідає про своє життя в соцмережі Instagram.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Тіна Кароль з'явилася з дитиною на руках, а Дан Балан заговорив про сім'ю: "Момент прийшов"

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Відомій українській виконавиці Тіні Кароль вже давно приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом. Їх фанати знаходять все нові і нові докази близьких стосунків між артистами.

Анна Богдан і Михайло Заливако, instagram.com/holostyak_stb_
Анна Богдан і Михайло Заливако, instagram.com/holostyak_stb_

Українці обрали найчарівнішу учасницю "Холостяка", і це не Анна Богдан

На офіційній сторінці проєкту в соцмережі Instagram розмістили свіжий пост, в якому нагадали глядачам, як виглядали учасниці "Холостяка" у фінальному випуску пост-шоу. Так, на фотографіях зображено Анну Богдан, Джессіку Чегі, Дарину Ставничу, Тетяну Шевцову, Олександру Миколюк, Єлизавету Крутікову, а також фіналісток Розалі Номбре та Юлію Бельченко.

Віта Нестеренко, фото з Facebook
Віта Нестеренко, фото з Facebook

Мужня українка з татуюваннями на обличчі рятує життя побратимів: на війні з 16 років

Віта Нестеренко - медик одного з підрозділів 93-ї ОМБр "Холодний яр", і на її тілі аж 37 татуювань, два з яких на обличчі. Про це пише командування медичних сил ЗСУ у Facebook.

Дощ, фото: Unian
Дощ, фото: Unian

Погода 2 червня розділить Україну на дві частини – кому готуватися до гроз і злив

У середу, 2 червня, погода в Україні навряд чи нагадає літню. Місцями температура повітря підніметься до + 20 градусів. За прогнозом Укргідрометцентру, температура повітря буде в межах +15 + 19 градусів. Очікуються дощі, місцями грози та поривчастий вітер.

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Українські копи розкрили головні правила безпечних канікул, розкажіть дітям

Українські поліцейські на честь Дня захисту дітей, а також щодо початку сезону літніх канікул нагадали головні правила особистої безпеки. В першу чергу дані поради необхідно запам'ятати батькам, які повинні це розповісти своїм дітям. Копи опублікували перший блок правил для безпечних канікул.