Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 54-річна знаменитість поділилася серією зворушливих фото, тепло привітавши старшу доньку, Антоніну Паперну з днем народження - 1 червня дівчині виповнився 31 рік. Так, артистка поствятила своїй найріднішій дівчинці безліч трепетних слів, а також показала кілька милих архівів з минулого з маленькою Тонею і забавне відео, де Паперну несподівано для неї "занурили" головою в торт.

Варто відзначити, що Ольга - мама двох доньок: Антоніни Паперної від першого чоловіка, Євгена Паперного і Анни Борисюк від другого і нинішнього чоловіка Віталія Борисюка.

"Моя прекрасна дівчинка, з твоїм днем, ДОЦЯ @tony__pepper !❤️

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Ти гідна найкращого в цьому житті! І нехай збудеться все, про що ти мрієш!

Моя рідна, обожнюємо тебе!

💋 happy Birthday!"

instagram.com/olgasumska/

instagram.com/olgasumska/

instagram.com/olgasumska/

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" Навіщо лицем в торт,такий осад поганій від такого приколу"," Жесть", " це настільки грубо і не пристойно по відношенню до цієї сім'ї хто так негарно пожартував це гаразд діти а це дорослі люди.", "Талановита і красива🔥всього самого найкращого завжди!", "🔥 🔥 🔥Нехай завжди будуть тільки поруч здоров'я щастя і любов".