Народний артист України зважився розповісти, які пікантні пропозиції приходять йому від прихильниць. Чергове епатажне зiзнання від улюбленого співака мільйонів.

Пік його популярності припав на 90-ті, але і зараз, каже співак, йому вистачає уваги від прихильниць. На знімальному майданчику концерту "Українська пісня року 2020", який телеглядачі побачать 20 червня в ефірі каналу "Україна", Павло Зібров розповів, як його дружина ставиться до неоднозначних пропозицій від прихильниць творчості артиста.

Зібров і Осадча, фото: Instagram
Зібров і Осадча, фото: Instagram

Всього два роки тому, в 2019 Павло Зібров відсвяткував зі своєю дружиною срібне весілля. Вони покликали величезну кількість гостей, які їм близькі, і влаштували гучний Захід.

Чоловік зазначив, що незважаючи на такий міцний і довгий шлюб, йому донині пропонують жінки дивні речі. Наприклад, одним з таких пікантних пропозицій, стало бажання завести дитину від народного артиста.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

Павло Зібров зазначає, що дружина завжди тримає вухо на стремі. "Зі мною поруч донька Діана, дивиться, щоб у тата не забрали вуса, штани і все інше. Стежить за тим, щоб була дистанція – не тільки від пандемії, а й від дівчат", – зазначив чоловік за лаштунками концерту "Українська пісня року 2020", який глядачі каналу "Україна" побачать в ефірі 20 Червня.

Павло Зібров, скріншот: YouTube
Павло Зібров, скріншот: YouTube

Варто відзначити, що ведучими даного шоу став Олег Винник і Михайло Поплавський. А також, глядачів чекає величезна кількість виступів від вітчизняних артистів, і багато сюрпризів.

Нагадаємо, що розкутий Зібров запалив з двома хлопцями - "я завжди готовий до експериментів".

Як повідомляв портал Знай.ua, Павло Зібров втілив мрію життя на городі.

Також Знай.uа писав, що Павло Зібров побешкетував з двома молодими людьми:"буде цікаво".