Не так давно в українській столиці завершилися зйомки третього сезону масштабної костюмованої мелодрами під назвою «кріпосна", проекту телеканалу СТБ і FILM.UA Group. На честь цього, творці проекту вирішили розкрити деякі подробиці серіалу, прем'єра якого призначена на осінь.

Всього зйомки тривали 7 місяців і 11 днів, тобто, 120 змін. У цьому сезоні буде задіяно відразу три пори року-осінь, зима і весна.

Кріпосна, фото: прес-служба СТБ
Кріпосна, фото: прес-служба СТБ

Темою нового сезону стане любов, і цілих сім романтичних історій розкриється вже восени. Також шанувальників чекають три історії зради і кілька потужних сюжетів соціального падіння.

Режисери задіяли більше тисячі акторів, з них близько 100 - постійні, і ще 30 мають головні ролі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Кріпосна, фото: прес-служба СТБ
Кріпосна, фото: прес-служба СТБ

Як вже вище було згадано, зйомки проходили в місті Київ, тому, можна буде дізнатися деякі з локацій, а саме: Києво-Печерська лавра, музей ім. Гончара, особняк Уварової і будинок-садиба Зайцева (Київ). Захопили і деякі українські міста: історико-культурний заповідник Качанівка( Чернігівська область), Будинок письменників, музей народної архітектури та побуту України Пирогово, м. Переяславі, історико-культурний комплекс «Замок Радомисль» (Радомишль) та ін.

Кріпосна, фото: прес-служба СТБ
Кріпосна, фото: прес-служба СТБ

Поговорили і про вбрання акторів. На деякі з суконь з кріноліном, йшло не менше 15 метрів тканини. Шили вбрання з оксамиту, тафти, шовку, а також атласу. Вартість таких костюмів становить від 15 тисяч гривень. У всіх головних героїнь є костюми, Вишиті вручну.

Кріпосна, фото: прес-служба СТБ
Кріпосна, фото: прес-служба СТБ

Буде присутній сцена балу в третьому сезоні, яку доводилося знімати вночі, щоб не завішувати вікна шторами. Чотири ночі актори кружляли в танці, поки їх знімали. Там задіяли близько 100 акторів.

Раніше ми повідомляли, зірка" кріпак "Тарас Цимбалюк знову "поранений", але відпочинок Тільки сниться.

Як повідомляв "Знай.иа", Ольга Сумська з Олесею Жураковською не поділили чоловіка: накинулися обидві.

Також "Знай.иа" писав, що Ольга Сумська з серцеїдом Тарасом Цимбалюком з "кріпосної" опинилася в серці України.