Наталія Корольова, відома російська співачка українського походження, похвалилася знімком на тлі ресторану, в котрому відзначила День народження матері. Про це вона написала в соцмережі Instagram.

"В найсмачнішому і гостинному ресторані @lamaree_restaurants в колі близьких друзів і рідних проводжали весну і вітали мою мамулю @mama_luda_star з ювілеєм і моїм народженням!!! Светуля @lamareesvetlanaermolova дякую за цей вечір! Смачно, весело, душевно!!!", - написала вона.

У коментарях фанати захоплюються її яскравим образом і вітають з сімейним святом.

Скрін, Instagram Наташа Корольова
Скрін, Instagram Наташа Корольова

"Лялечка", "Наталя, ви приголомшлива. Тримайте щастя своєї сім'ї в своїх руках. З Днем Народження", "Класненькая така, красуня жінка", "Ноги дуже красиві", "Плаття дуже красиве! Наталя стильна!", "Дуже красиві ноги у вас Наташа, класна фігура і чарівна посмішка. Все супер!!!", "Колір сукні просто космічний!!!",- захоплюються Передплатники.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Не обійшлося і без критики на адресу занадто яскравої співачки.

«Клоунеса втекла з цирку», - обурюються деякі в коментарях.

Нагадаємо, що статевий орган виявився прямо на обличчі Тарзана, Наташа Корольова не проти: "як жити з цим?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарзан похвалився своїм талантом перед 75-річною мамою королевою.

Також Знай.uа писав, що Наташа Корольова засунула в рот зраднику Тарзану ноги: "Обстановка по кайфу...".