Буквально тиждень тому журналісти писали, що у Москві батька "Короля поп-сцени" Філіпа Кіркорова народного артиста Болгарії Бедроса Кіркорова госпіталізували. У середу, 2 червня, Бедросу Кіркорову виповнюється 89 років.

На честь свята Філіп опублікував архівні знімки і тепло привітав батька з Днем народження.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Філіпа Кіркорова в мережі Instagram.

Філіп Кіркоров з батьком, скріншот: YouTube
Філіп Кіркоров з батьком, скріншот: YouTube

"Дорогий тато, мій друг, мій головний Радник, моя Головна Людина. З Днем народження, @bedroskirkorov! Твої 89 звучать немислимо! Твій голос як і рука все так же тверді, твій розум все так же чистий! Ти прекрасний і розумний, як мудреці всього світу! Спасибі тобі за підтримку, за любов, за поради! Батьківська любов особлива, вона не напоказ. Дорожу і оберігаю її. Спасибі за життя! Давайте привітаємо Бедроса, йому буде приємно почитати Ваші побажання. "Сеньйоріна" у виконанні іменинника. Архів 1964 року, Центральне телебачення СРСР.", - написав Філіп Кіркоров.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Важливо зазначити, що віддані шанувальники і друзі Філіпа Кіркорова почали активно вітати його батька: "З днем народження мудрого, доброго Бедроса! Міцного здоров'я, радості, благополуччя!", "З днем народження! Здоров'я і довгих років життя!", "З Днем народження. Дай Бог здоров'я і довголіття вашому татові. Дякую за такого чудового сина", "Неймовірний тато".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Галкін показав, якою була їх з Пугачовою донька в 3 роки: "Можна нескінченно дивитися".

Як повідомляв Знай.uа, Філіп Кіркоров відкрив в собі талант дресирувальника: "Виховую артистів, сучок і псів".

Знай.uа писав, Філіп Кіркоров в пір'ї відірвався з колишнім Олі Бузової: "Краще пасує".