Відома українська журналістка, дівчина колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка і ведуча шоу "Аферисти в мережах" Олена-Христина Лебідь вирішила розповісти про те, як вона з нареченим ділить домашні обов'язки.

Цілодобово безперервно телеведуча бореться з аферистками, розгадуючи найвитонченіші схеми обману. Однак, незважаючи на зайнятий графік, час на особисте життя Олена-Христина Лебідь також знайшла.

Олена-Христина Лебідь, фото: Instagram
Олена-Христина Лебідь, фото: Instagram

Вона щаслива у відносинах вже більше двох років, і її обранцем став екс-віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

"Домашні обов'язки ми не ділимо. Є робот-пилосос, він - "сам з вусами". Є посудомийка-вона теж "з вусами", — зізналася Олена-Христина Лебідь в інтерв'ю журналу "Теленеделя".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Завдяки всім сучасним технологіям, вони можуть сміливо забути про побут, і насолоджуватися хропінням французького бульдога Сари, якого пара завела близько року тому.

Олена-Христина Лебідь, фото: Instagram
Олена-Христина Лебідь, фото: Instagram

До слова, у пари також є і спільні захоплення, а саме - подорожі. Вони вважають за краще їздити по різних містах і країнах на автомобілі, і звичайно ж, скрізь беруть свою Сарочку.

"Тому від моменту"а рвонемо?", до моменту "повертай, нам на цю трасу" іноді може пройти хвилин 20. Ну, 25 - це якщо Сарі ще потрібно бантик надіти", — посміялася ведуча проекту, який вже багато років успішно показує Новий канал.

Раніше повідомляли, Олена-Христина Лебідь показала, хто ховається за лаштунками "аферистів в мережах": "Тепер Ви знаєте".

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенка Лебідь змінила вишиванку на костюм Єви: "роздягнутися нема в що...".

Знай.uа писав, Олена-Христина Лебідь станцювала сулейману з дірявими шкарпетками і наметом замість палацу: "будеш дружиною".