Колись Катерина Репяхова була коханкою Віктора Павліка, який був у шлюбі з Ларисою Созаєвою. Жінці стало страшно після того, як вона дізналася про наявність молодої пасії. Вона почала звинувачувати себе і шукати в собі недоліки.

Про це Лариса написала на своїй сторінці в Facebook.

"Стало дуже страшно, що залишуся одна, що я негарна, стара і як жінка нікому не буду потрібна... зморшки, яких я не помічала - раптом стали величезними, так мозок перебільшував всі мої негативні думки і почуття", - зізналася колишня дружина артиста.

Созаєва знялася в фотосесії, після якої побачила себе "вродливою, пустотливою дівчинкою-жінкою".

"З цього і почалося моє психологічне зцілення і розуміння, що все починається з себе!" - зазначила Лариса.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

скріншот

Як відомо, Лариса є третьою дружиною Віктора Павліка, з якою він виховував сина Павла. Хлопець помер минулого року після боротьби з онкологічним захворюванням.

Музикант пішов від Созаєвої до своєї фанатки, яка потім стала його концертним директором і дружиною. Павлік і Репяхова одружилися в травні 2020 року. Скоро у них народиться первісток.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік, фото: Instagram
Катерина Репяхова та Віктор Павлік, фото: Instagram

Нагадаємо, Віктор Павлік зробив дружині сюрприз перед пологами: запам'ятає на все життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітна дружина Віктора Павліка готується до важливої події: залишилися лічені дні.

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова потрапила в лікарню після відпочинку: "Можу народити в будь-який момент".