Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Як відомо, 33-річна знаменитість вже повернулася додому з турецького курорту Бодрум, де вона проводила відпустку з друзями.

Леся розмістила в своїх Insta Stories смішний ролик, знятий у продуктовому магазині. За прилавком стоїть чоловік і вичавлює гранатовий сік. Примітно, що телеведуча назвала його своїм "братом". Напевно, вперше за тривалий відрізок часу Нікітюк показала в Instagram чоловіка.

"Закінчився all inclusive, але брат завжди натисне мені стиглого сочка!" - сказала на відео Нікітюк.

скріншот з Insta Stories Лесі Нікітюк

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

скріншот з Insta Stories Лесі Нікітюк

Раніше ми писали про те, що Лесю Нікітюк покликали в культовий серіал "Друзі": "Знайшли мене". Телеведуча змогла здивувати фанатів.

Нагадаємо, Леся Нікітюк змусила українців валятися по підлозі від сміху: "Щас лусну". Телеведуча поділилася емоціями від відпустки в Туреччині.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк привітала вагітну Катю Осадчу з особливою датою: "Найкращий день".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк дозволила розглянути свою Кім зблизька: чоловіки пускають слинки. Телеведуча похвалилася стрункою фігурою в купальнику.