Уряд виділив 40 мільйонів гривень для виплат за лікарняними листами.

Про це повідомили в Міністерстві соцполітики України у Фейсбуці.

Повідомляється, що на засіданні Уряду прийнято постанову Кабінету Міністрів України "Деякі питання виділення коштів для виплати застрахованим особам матеріального забезпечення зі страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності".

Згідно з прийнятою постановою з урахуванням фінансових можливостей державного бюджету виділено 400 мільйонів гривень для виплати Фондом соціального страхування України застрахованим особам допомоги по тимчасовій непрацездатності, вагітності та пологах.

Дана сума фінсансової підтримки допоможе частково вирішити питання своєчасної виплати матеріального забезпечення зі страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дострокова і накопичувальна пенсії, передача виплат у спадок: Марина Лазебна анонсувала перерахунок соцдопомоги. Пенсійні накопичення дозволять зменшити залежність літніх людей від волі політиків

Як повідомляє портал «Знай.иа» Отримати субсидію стало складніше: українцям збільшили список заборон на пільги. З 14 квітня цього року Кабмін кардинально змінив правила призначення і виплати житлових субсидій. Нова постанова набрала чинності 30 квітня 2021 року, а з 1 травня активно застосовується.

Також «Знай.иа " писав, що Глава Мінсоцполітики Марина Лазебна зізналася, як допомогти кожному українцю: мінімум-3500 грн.Марина Лазебна підняла теми довіри до держави, а також розповіла про нові розміри прожиткового мінімуму