Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода наприкінці робочого тижня. П'ятниця,, 4 червня знову не порадує - циклон з дощами залишився на місці.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, детально розповівши про кожен з регіонів.

"Циклон з дощами ніяк не відстане" - розповідає синоптик. Мабуть, розуміє, що влітку завжди дефіцит вологи в східних областях, ось і почав старатися.

У п'ятницю дощ заллє південь і схід країни. Локальні опади можуть дістати і центральну частину, і Північну, але, незначно. В цілому, більшість областей Півночі і заходу порадують сухою, і теплою погодою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Але головне в завтрашній синоптичній ситуації-наші сині від холоду носи нарешті порозовеют)" - заінтригувала жінка.

Справа в тому, що температура повітря вдень складе від 17 до 22 градусів тепла, і лише в Донецькій, Луганській, Запорізькій областях, а також в Кримському півострові буде трохи свіже. Там повітря прогріється лише до + 14 + 19 градусів. Вітер буде поривчастим.

Прогноз погоди на 4 червня, фото: Наталка Діденко Facebook
Прогноз погоди на 4 червня, фото: Наталка Діденко Facebook

У Києві ж теж буде досить тепло-температура на термометрі буде цілих 20 градусів тепла, що досить добре, для такого холодного початку літа.

Серйозних дощів не очікується, тому, можна сміливо вирушати гуляти.

Прогноз погоди на 4 червня, фото: Наталка Діденко Facebook
Прогноз погоди на 4 червня, фото: Наталка Діденко Facebook

Далі в Україні буде лише теплішати, однак, дощів буде ще предостатньо.

"Для тих, хто завжди лається з атмосферою про "не таку" погоду - все без особливих змін, для реалістів і оптимістів - нормальна синоптична ситуація, для землі, квітів, кущів, дерев, чистого повітря - відмінна)" - підсумувала свій пост жінка.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.ua писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.