В Україні, 4 червня 2021 року, за словами відомого синоптика Наталії Діденко, продовжать лити дощі. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

При цьому деякі області все-таки залишаться сухими, це стосується частини Півночі і заходу України. Все ж циклон над приазов'ям старається, маючи інформацію про практичну відсутність вологи в нашій східній частині. Однак є і приємні моменти, такі як поступове повернення нормальної літньої температури після холодів і синіх носів.
Температура повітря вдень очікується +17℃ ...+22℃ і +8℃ ...+13℃ вночі. Торкнеться ця радісна новина далеко не всіх - в Донецькій, Луганській, Запорізькій областях і в Криму все ще буде свіжо - +14℃ ...+19℃. Вітер всіх накриє північно-східний або північний (3-8, 5-10, 7-12 метрів в секунду в різних регіонах України).
Температура повітря в Києві буде близько +18℃ ...+ 20℃ вдень, вночі + 10℃ ...+12℃. Вітер у столиці очікується північно-східний (7-12 метрів в секунду). Опади можуть обійди столицю стороною, принаймні, сильний дощ точно не з'явиться. Також Наталя вирішила поговорити про подальшу ситуацію з літньою погодою. Буде помірна теплота, але дощів все ж буде достатньо.

"Для тих, хто завжди лається з атмосферою про "не таку" погоду - все без особливих змін, для реалістів та оптимістів - нормальна синоптична ситуація, для землі, квітів, кущів, дерев, чистішого повітря - чудова)", - пише Наталка Діденко.

Прогноз на 4 червня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 4 червня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, ведуча прославилася на весь Інтернет після курйозу в прямому ефірі: прогноз погоди ще ніколи не був таким смішним

Як повідомляв "Знай.ua", синоптики спрогнозували, якою буде погода на перший місяць літа

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Знай.ua писав, +40 і бурі: синоптики готують українців до аномальної літньої спеки