У 93-й ОМБр Холодний Яр розповіли ще одну історію про українського героя. Мова пішла про медика, молодшого сержанта Дмитра Попова.

Про це вони розповіли на сторінці в соціальній мережі Facebook.

У змаганнях на кращого бойового медика Сухопутних Військ ЗС України команда ОК "Схід", яку сформували з бойових медиків 93 бригади Холодний Яр, завоювала першість. Серед них був і Дмитро. Зараз він готується до змагань на кращого бойового медика на рівні Збройних Сил України.

Чоловік неговіркий, вкрай спокійний і впевнений в собі. Народився в селищі Щастя, що в Луганській області, і в місті отримав дві вищі освіти, але залишитися в Луганську не вийшло.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дмитро Попов завжди мріяв про те, щоб лікувати людей, але, знав що професія досить корумпована, тому медиком в цивільному житті так і не став.

"Коли підписав контракт зі Збройними Силами, сумнівів щодо спеціалізації у мене не виникало. Я завжди знав, що медицина-це моє. Крові я не боюся, смерть не лякає. Під вогнем бував ще в цивільному житті, тому що на початку війни в рідному Щасті були активні бойові дії»" - розповів чоловік.

У змаганнях бере участь вже вдруге, і спеціально не готується, так як всі необхідні навички давно напрацював, і пройшов цей курс тричі.

Дмитрий Попов, фото: Facebook
Дмитрий Попов, фото: Facebook

Для того, щоб стати першим, потрібно мати зацікавленість, і перемагати у всьому і скрізь - не тільки в медицині.

"Я радий, що люди з Донецької та Луганської областей стали краще ставитися до української армії. Вони не хочуть жити під окупацією. Я сам з прифронтової території і бачу, що більшість моїх земляків не бажає, щоб "русский мир" заходив на ці землі" - підсумував чоловік.

Нагадаємо, українець домігся командування над воїнами ЗСУ на Донбасі о 22: захищають Батьківщину і не " пасуть задніх»

Як повідомляв " Знай.ua", ВСУ втратили мужню снайпершу-розвідницю: "Терпіла біль і нічого нікому не говорила"

"Знай.ua" писав, на Донбасі окупанти вдарили ракетними комплексами по людях і поранили воїна ЗСУ