Стало відомо про корисне оновлення для водіїв в одному з популярних навігаторів. Поліція пробує пояснити більш дохідливо.

Про це повідомили в прес-службі поліції.

Справа в тому, що тепер небезпечні ділянки доріг Києва будуть спеціально відзначені на карті, і там буде вказано кількість ДТП, які сталися на тому чи іншому місці за останній рік.

Як тільки водії на них виїдуть, їм прийде спеціальне повідомлення, щоб вони задумалися.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У прес-службі поліції зазначають, що водії бачать в статистиці просто цифри, і при цьому абсолютно не усвідомлюють, що за всім цим ховаються людські життя.

У зв'язку з цим, співробітники правоохоронних органів додадуть трохи інтерактивності даним застереженням, і відзначать ці ділянки в популярному додатку Waze.

Навігатор Waze, фото: Facebook
Навігатор Waze, фото: Facebook

Наприклад, за рік на місці сталося 50 аварій, і водія попросять бути більш уважним, щоб сталося 51-й.

Навігатор Waze, фото: Facebook
Навігатор Waze, фото: Facebook

Перший заступник начальника департаменту Олексій Білошицький написав пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де все більш детально і розписав.

Навігатор Waze, фото: Facebook
Навігатор Waze, фото: Facebook

За місяць вони планують охопити приблизно 500 тисяч користувачів даного додатка, і якщо динаміка буде позитивною, тоді в поліції продовжать розробку, і розширять цю функцію і на інші міста.

Нагадаємо, що 8-річний хлопчик потрапив у пастку до 43-річного зловмисника: пропонував жити разом.

Як повідомляв портал Знай.uа, озброєний чоловік взяв заручника в банку, будівлю оточили.

Також Знай.uа писав, що чоловік спробував вкрасти малюка серед білого дня: ходив з ножем і горілкою.