Вже пройшло кілька днів з настання довгоочікуваного літа 2021 року, тому вже зараз потрібно задуматися про консервацію на зиму.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІ сьогодні пропонуємо звернути увагу на огірочки, які навіть можна назвати смарагдовими. Вони навіть зберігають свій природний зелений колір з часом.
Для цього нам знадобляться два кілограми огірків, 2 парасольки кропу, п'ять штучок листя чорної смородини, двадцять грам хрону (корінь), п'ять листочків вишні, 75 грам солі, 50 грам горілки і півтора літра води.
Приготування починається, звичайно ж, зі свіжих зелених огірочків. Однак обов'язково, щоб вони не були переросли. Їх слід вимити, потім обдати окропом і відразу ж занурити в дуже холодну воду. Далі укладаємо їх щільно в трилітрову скляну банку, перекладаючи їх вимитими листям, зазначеними раніше, і кропом.
Потім заливаємо все приготованим холодним сольовим розчином. Для цього беріть 50 грам солі на 1 літр води, потім додаєте дві столові ложки горілки, закриваєте банку кришкою і ставте в холодне місце.
Нагадаємо, щавель у банцi - борщ на всю зиму: секрет ідеальної консервації. Це найідеальніший з усіх відомих варіантів. Він виходить таким же, ніби ви тільки отримали його з грядки
Як повідомляв Знай.ua, українці зможуть відправити і отримати "бабусину" консервацію поштою: як упакувати банки, щоб вони не розбилися
Також Знай.ua писав, пенсіонерка з онуком відправили на фронт смаколики, зігріті любов'ю: "З Великоднем, дорогі!"