Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,5 мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця поділилася досить кумедним відеозаписом в Instagram Stories. Сьогодні, це єдина її публікація на момент написання. Жінка вирішила викласти незвичайний продукт, який їм вдалося знайти в одному з українських супермаркетів.
Ольга Полякова відобразила гриби ерінги. Це, як відомо, вид грибів, який включений в в рід Глива. Ще вони називаються степовими білими грибами. Співачка в ході їх демонстрації навіть зазначила, що їй дуже подобаються великі розміри.

"Дивіться, яке диво ми вибили в магазині і купили спробувати. Гриби називаються - ерінги. Здоровенні, я люблю, коли такі здоровенні", - каже Полякова.

До цього Оля публікувала фотографії своїх дочок, називаючи їх своїми улюбленими лялечками і вітаючи з Днем захисту дітей.

Нагадаємо, Оля Полякова в крихітній сукні засвітила зайве з дуже сміливого ракурсу. Артистка вирішила трохи поностальгувати, виставивши пікантне відео з одного зі своїх виступів, танцюючи на сцені разом з командою.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова похвалилася доньками-красунями: "Мої лялечки"

Також Знай.ua писав, Оля Полякова показала свою природну красу: не блондинка і з коротким волоссям