Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов любить радувати своїх шанувальників новими публікаціями в соцмережі Facebook.

Нещодавно артист поділився на своїй сторінці свіжою фотографією, на якій він позує зі своїм колегою Дзідзьо (справжнє ім'я – Михайло Хома). Як відомо, нещодавно кум Олі Цибульської заявив про те, що розлучається зі своєю дружиною Ярославою після 20 років спільного життя.

Тепер Дзідзьо став набагато частіше проводити час з друзями, зокрема з Пономарьовим. Так, у підписі до знімку співак зазначив, що вже побудував плани з Михайлом. Однак, які саме, він вирішив не уточнювати. Так що найближчим часом на фанатів чекає сюрприз від виконавців.

"Щось думаємо разом з Михайлом Хома, щось плануємо! Ну ви розумієте...", - написав артист.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Дзідзьо показав важливу подію перед розлученням: "За хвилину до..." Олександр Пономарьов поділився кадрами із закулісся церемонії вручення Шевченківської премії. Відомо, що пісню Пономарьова "Чому" також виконали Микита Алексєєв, Артем Пивоваров і Дзідзьо.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов з Олею Цибульською в куртках здивували українців: "Літо прийшло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Пономарьов пішов шляхом Віктора Павліка і став байкером: справжній чоловік.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Пономарьов приборкав сто кінських сил і навіть не спітнів: вчіться, байкери.