Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Цього разу 37-річний артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції. Ткач закриває обличчя руками і виправдовується такими словами: "Ви нічого не доведете! Нічого не було, це був не я".

У відповідь, мабуть, поліцейський відповів йому, що з Юрієм розбиратимуться в суді. Судячи з хештегів, зірка "Кварталу" вирішив таким чином пожартувати з фанатів.

"Трохи залетів...)))" - написав гуморист.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ага, то все кум", "Не переживайте, все буде добре️️️", "Юрчика замели, справу шиють! Юрчик! Тикай! 😂" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач з "Квартал 95" зіграв на іржавій розвалюсі: Святослав Вакарчук зацінить. Артист спробував виконати пісню" It's My Life", використовуючи автомобіль в якості музичного інструменту.

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" змусив українців сушити голову: примружене око і грізний кулак.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з Віктором Павликом готують дещо особливе: "Злетілися орли".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розповів, чим зайняти дітей влітку: батьки врятовані. Гуморист похвалився новим захопленням доньки.