Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку.

Так, 34-річна артистка зізналася, що на п'ятому місяці вагітності зіткнулася зі справжньою панічною атакою і навіть склала заповіт, про який не розповідала ні чоловікові, ні дітям. Зірка закрилася у ванній і довго плакала, боячись самих пологів і того, що щось може піти не так. Виконавиця зазначила, що пологи все ж були досить складними, як і перші: Анастасія страждала від болю і багато лаялася.

"Я пам'ятаю, як я ридала на 5-му місяці вагітності, закрившись у ванній.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Того дня я склала заповіт, про який нікому не сказала, навіть чоловікові. Просто залишила нотаріусу його номер і сказала: «Якщо я помру, ви знаєте, що робити».

А в голові крутилося постійно одне і те ж: мені 33, у мене треті пологи, а раптом у мене не вийде, а раптом щось піде не так, а якщо у мене не вистачить сил... і я залишу двох дітей без мами...мені було дуже страшно.

Цей страх мене переслідував з моменту, як я дізналася про вагітність. Вся ця ситуація з карантином і хворобою, від якої помирають тисячі людей. Плюс я тільки почала морально відновлюватися після політичної історії.

Моя кар'єра співачки на повному стопі, а з малюком на руках щось робити ще складніше.

Страх посилив мою мамську гіперопіку і я перестала бачитися з людьми, приховуючи свій стан

Того дня, закрившись від старших дітей, я плакала і молила Бога про те, щоб він уберіг нас і зберіг нашу сім'ю здоровою. І в цей момент я почула заповітні перші поштовхи малюка.

Мені здалося це справжнім провидінням. Ні, мій страх нікуди не пішов аж до пологів. Пологи були складні, так само, як і найперші, мені було пекельно боляче і страшно, я плакала, лаялася і слала всіх куди подалі🙈..."

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею продюсера Йосипа Пригожина

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні