Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в сонячну Туреччину, насолоджуючись теплом і блакитною водою в одному з готелів Кемера. Так, артистка показала серію пікантних кадрів, зроблених на скелястому пляжі, серед каменів і дрібних хвиль.

Зірка приміряла монокіні карамельного кольору в чорний полька-дот з глибоким декольте і тонкими шлейками, доповнивши образ сонцезахисними окулярами і акуратно зібравши вологе волосся назад. Виконавиця покрасувалася стрункою фмгуой, в тому числі пишними грудьми і довгими ногами, приймаючи різні пози.

"- Чому не можна взяти, і забрати вподобаного до себе додому?

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- бо він полетів!"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Моя красива кішка 😍!!!!!!!", "Дуже круто 🔥", " як завжди шикарні🔥 😍", "море,краса!Дарина, як завжди найкрасивіша!🔥 😍 ", "На фото 1 схожа на Могилевську😮 😮 😮", " русалки існують😮", " хороша👏", " ідеальна🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.