Олег Винник, відомий український співак, пояснив, чому уникає розмов про справи сердечні. Про це повідомили на сторінці проекту «Зірковий шлях» у соцмережі Instagram.

«У нашій відвертій «Каві з перцем» Олег Винник @olegg.vynnyk розповів, чому приховує особисте життя. А ви згодні з позицією зірки?», - запитали у проекті.

«Щодо особистого, я дуже щаслива людина. І про рідне, сокровенне говорити не хочу», - зазначає співак.

У коментарях думки фанатів шоу розділилися з приводу такого вибору Винника.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

«Звичайно, він має на це повне право, захоче прийде час сам все розповість і назве ім'я своєї обраниці», «У кожної людини має бути хоч щось особистого ...», «Згодна, щось повинно залишатись тiльки для двох. А пускати всіх в своє особисте, нічого гарного з цього не буде… Щастя Олегу!», - вважають коментатори.

«Звичайно згодна. Олег Винник золоті слова сказав. Приватне це особисте. І стороннім вхід заборонено», - пише дехто.

«В нього ж повинно бути хоч щось сокровенне, особисте, яке він не хоче розголошувати», - погоджуються інші.

«Не зовсім згодна. Можна просто не показувати дружину і дітей, не говорити про особисте в інтерв'ю, але не відкидати факту їх присутності, адже першою розповіла Полякова і потім він зізнався. Те, що є дочка якась вовчиця скинула в інет», - пишуть в коментарях.

«І так зрозуміло, що у нього дружина бек-вокалістка і син, який живе за кордоном», - впевнені українці.

Нагадаємо, раніше Олена Шоптенко без макіяжу налякала фанатів:"Розмазуєте бруд по обличчю". Олена Шоптенко поділилася зі своїми шанувальниками корисними порадами по догляду за шкірою.

Як повідомляв портал Знай.ua Олена Шоптенко видала особистий рецепт ароматної випічки: вкусняшка для всієї родини. Шоптенко зізналася, що обожнює випікати солодощі вдома. Також вона поділилася докладним рецептом смачної випічки.

Також Знай.ua писав, що Шоптенко з "танців з зірками" показала справжню пристрасть на власній кухні: "Мама хоче на дискотеку". Шоптенко продемонструвала свої надзвичайні навички в гарячому танці в домашній обстановці.