Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна, вирішила згадати молодість, і прокотилася під старі пісні на машині.

Це вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, знявши невеликий ролик в stories.

На відеозаписі вона їде за кермом власного автомобіля у справах, і з самого ранку почала ностальгувати під стару музику. Класика, яка ніколи не постаріє.

Причому, включила вона її не спеціально, а пісня випадково заграла на радіо, де крутять ретро пісні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Йдеться про композицію "Always" Bon Jovi. Вийшла вона в 1994 році, і відразу стала популярною по всьому світу. Більше 27 років їй вдається триматися на плаву, і в подібні моменти починаєш розуміти, як швидкоплинне життя.

"Моя юність #jonbonjovi always" - підписала stories Тоня Матвієнко. Вона також відзначила свою знайому, з якою, мабуть, вона постійно слухала цю пісню.

Нагадаємо, що в квітні Тоні Матвієнко виповнилося 40 років, і в цей день вона повинна була заспівати на своєму сольному концерті, але, на жаль, через коронавірусну інфекцію і карантин його довелося перенести на 27 травня. Ця новина засмутила жінку, але, нічого не буває просто так. Вона залишилася задоволена після заходу, хоч і довелося трохи почекати.

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян зізнався в коханні Тоні Матвієнко на очах у сотень людей: Вибухова романтика.

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян несподівано опинився на кордоні з Білоруссю без Тоні Матвієнко: "Одна нога тут...".

Знай.uа писав, 40-річна Тоня Матвієнко в коротенькій сукні неабияк відірвалася на сцені: "так хочеться...".