Українка пішла на фронт, щоб надавати психологічну допомогу нашим бійцям. Про це розповіли на сторінці «Операції об'єднаних сил» у Facebook.

Майже все життя молодший лейтенант Людмила присвятила улюбленій справі – психології. Зараз полтавчанка служить у окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського.

Не один раз доводилося Людмилі приїжджати в райони, де ведуться бойові дії. Вона все бачила на власні очі. Спілкування з бійцями наштовхнуло її на думку, що в армії необхідна її допомога, і жінка пішла служити. Її мета - допомогти тим, хто стоїть на захисті України.

Людмила на фронті, фото: Операція об'єднаних сил
Людмила на фронті, фото: Операція об'єднаних сил
Людмила на фронті, фото: Операція об'єднаних сил

Вона зазначає, що щоденно спілкується із воїнами, і бачить, що всім вкрай необхідна увага та підтримка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Є різні вікові категорії, різні за характером і темпераментом люди, але нас об'єднує одна спільна мета — перемога над ворогом та своїми страхами», — наголошує жінка.

Людмилі вдається бачити позитивні сторони простих буденних речей і навчати цьому баченню інших.

Для бійців її допомога вкрай потрібна, адже мати змогу вилити комусь душу – це надзвичайно важливо.

Нагадаємо, раніше Сержант Діма не став лікарем вдома і пішов рятувати хлопців на фронті: "крові не боюся, смерть не лякає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мужня Українка з татуюваннями на обличчі рятує життя побратимів: на війні з 16 років

Також «Знай.иа " писав, що Український воїн пішов на війну штукатуром, а став навідником- " як у комп'ютерній грі"