Олена-Крістіна Лебідь, наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка і ведуча шоу "Аферисти в мережах", анонсувала новий сезон своїх пригод. Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Новий сезон ЖЖОТ! Це ж треба було так розпсихуватися!!!",- написала вона під відео.

На відео дівчина поруч з Оленою активно доводить щось чоловікові, плутаючи при цьому слова і заговорюючись.

"Ви листуєтеся в цьому, ФСБ, Фейсбуці!",- обурюється вона, активно жестикулюючи.

"Це Я, коли намагаюся довести те, що я права», «Що, на думку мами, я роблю в телефоні...», «Коли дізналася що за тобою стежив Фсбешник», - жартують фанати телеведучої.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Христина, Тримайся. Як ти це все можеш вислуховувати. Я розумію, що вони на емоціях, але все-таки вони ж самі на перевірку прийшли. А ти не думала, що тобі потрібен помічник і не тільки, коли дівчат перевіряють, але ще кудись. Наприклад, деякі дівчата займаються боротьбою (бокс, кінбоксинг або як там правильно). Коротше, потрібен помічник", - впевнені коментатори.

Раніше повідомляли, Олена-Христина Лебідь показала, хто ховається за лаштунками "аферистів в мережах": "Тепер Ви знаєте".

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенка Лебідь змінила вишиванку на костюм Єви: "роздягнутися нема в що...".

Знай.uа писав, Олена-Христина Лебідь станцювала сулейману з дірявими шкарпетками і наметом замість палацу: "будеш дружиною".