Відома українська телеведуча Катерина Осадча, яка не так давно оголосила про свою третю вагітність, вирішила розповісти про вечірні прогулянки.

Вона опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де і розповіла, чим займається вечорами.

На календарі вже червень, хоч, по погоді так і не скажеш. Дні стали довшими, і тепер можна гуляти поки не "відваляться" ноги, так як температура повітря досить комфортна.

Так і вирішила вчинити Катерина Осадча. У новій публікації вона розповіла, що дуже любить гуляти містом, і вже традиційно ввечері, після прогулянок опиняється в Бурсі. Це такий столичний готель з неймовірно атмосферною терасою в центрі столиці, звідки відкривається прекрасний вид на Київ.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Саме туди після стомлених прогулянок і насувається Катерина Осадча.

"Літо в місті ☺я так люблю гуляти по місту і вже традиційно ввечері після прогулянок опиняємося в Бурсі на терасі і радьте улюблені тераси і секретні місця в Києві і не тільки, будемо відчувати нові маршрути" - підписала пост вагітна ведуча.

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

Не можна не відзначити стильний костюм, який вибрала Катя Осадча для прогулянки. Він рожевого кольору, і на кілька розмірів більше покладеного - тобто over size. Також, можна помітити кросівки білого кольору, і таку ж блузку. Стильний образ, який затьмарить всіх присутніх.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Маша Єфросиніна обмінялися ніжностями за спиною вагітної Каті Осадчої: "Люблю тебе". Юрій Горбунов звернувся з теплими словами до Маші Єфросиніної

Як повідомляв портал "Знай.ua", вагітна Катя Осадча на порозі лікарні спантеличила українців: "випромінювання з руки...". Осадча терміново приїхала до лікарні

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Лобода перетворилася на Мерилін Монро: цій фігурі позаздрить навіть богиня.