Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить більше 7 мільйонів підписників.

Цього разу красуня вирішила похвалитися ідеальною фігуркою і показати свій шикарний образ фатальної красуні для Премії Муз-ТВ.

Так, знаменитість одяглася в шикарне плаття без бретелей з глибоким декольте і з вирізами до стегон з боків, демонструючи свої довгі ноги. Спокусливе вбрання зірка доповнила хвилястими локонами і яскравим макіяжем з акцентом на губах.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"ОҺ no, oh no, oh no no no no no no....😎💋",- підписала відео красуня.

"Об'єктивно найкраща🖤 Богиня. люблю💋"," нереальна❤️ Тропікана-жінка, занадто гаряча🔥", " дуже цікаво побачити номер на премії Муз-ТВ. Впевнений буде вогонь🔥 😍", "шикарна🔥", "вчора на премії Ви були найкращою!! Як завжди!!Вашу енергію відчула навіть через екран телевізора!! 🤩 🥴Дякую за прекрасний вечір! ❤ ", "Сексуальність так і пре 🔥", " ви вирішили вбити нас остаточно? ️ ️ ", "Я чекав коли вона впаде😂", - коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Як виглядала Лобода під час Віагри і в "вільному плаванні", українці не вірять очам: "Мумія". Цього разу шанувальники Лободи вирішили запитати найвідданіших фанатів про те, що вони помітили в змінах Світлани Лободи за цілих 12 років.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Світлана Лобода вперше заспівала з малятком на сцені: дівчинка знає пісні напам'ять. У мережі знайшли зворушливий ролик за участю Світлани Лободи

Також «Знай.иа " писав, що 38-річна Світлана Лобода оголила засмаглі ноги в пікантному боді:"а всередині солона". Нещодавно знаменитість стала героїнею обкладинки російського глянцю "Top Beauty", примірявши досить пікантний образ.