Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" і переможниця 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva.

Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу 31-річна зірка показала у своїх Insta Stories, як готується до концерту, який відбудеться вже цієї суботи, 5 червня, у київському КВЦ "Парковий".

Так, на опублікованому відео викладач з вокалу грає на синтезаторі, на якому також сидить маленький собака породи йоркширський тер'єр. Пухнастик на прізвисько Джекі вирішив допомогти Дорофєєвій в розспівуванні, і це дуже мило.

"Джекі виспівує мене)))", - підписала ролик співачка.

собака, скріншот з Insta Stories Наді Дорофєєвої

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

собака, скріншот з Insta Stories Наді Дорофєєвої

Раніше ми писали про те, що Вова Дантес подарував Наді Дорофєєвій квіти, Монатик змусив: "Дякую за емоції".

Пара відвідала презентацію фільму про співака Дмитра Монатика "Вічно танцююча людина". Дантес подякував другові за запрошення на захід.

Нагадаємо, Володимир Дантес показав романтику в ліжку без Наді Дорофєєвої: "Мій скарб". Співак анонсував концерт своєї дружини, яка виступить у Києві 5 червня.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес зізнався, що доводить його до сліз: "Стаю сентиментальним".

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес показав, як біжить до Наді Дорофєєвої на концерт: довга сукня і каблуки.