Ольга Фреймут, популярна українська телеведуча і дружина Володимира Локотко, не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 675 тисяч осіб.

Зараз же журналісти вирішили поцікавитися у жінки, як їй вдається виховувати дітей, і що б вона порадила молодим мамам. Вона ж відповіла, що необхідно довіряти дітям, навіть малюкам, які є окремими всесвітами. Головне довіру, навіть якщо є страх, що він замерзне або буде голодний. У будь-якому випадку, дитина повідомить, що хоче їсти, або підійде до теплого одягу. Про це повідомляє видання ТСН.

Ольга Фреймут з подругами, фото з Instagram
Ольга Фреймут з подругами, фото з Instagram

"А якщо чесно - мені пощастило з сім'єю, тому що мій чоловік набагато відповідальніший батько, ніж я мама. Всю нашу сім'ю він взяв під своє крило", - поділилася Ольга Фреймут.

Також телеведуча розповіла, що чоловік дуже багато допомагає їй у вихованні дітей. І це для кожної жінки важливо. Адже, коли ти самотня мама, це зовсім інше материнство. Хвороби дитини завжди на твоїй відповідальності, а у тебе навіть немає можливості заплатити за дитячий садок. За словами Ольги, вона жила дуже бідно.

Ольга Фреймут, фото з Instagram
Ольга Фреймут, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Її дочка Злата, в чотирирічному віці, захворіла запаленням легенів, і Фреймут розповіла про цей важкий досвід.

"Я вночі беру її на руки, у мене не було грошей на таксі і це страшне відчуття. Тому моя порада - виходити заміж свідомо, народжувати, якщо є можливість, від того, кого ти любиш, і тоді допоможуть ті, хто тебе любить, допоможе Бог і допоможуть самі діти", - підсумувала Фреймут.

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

Нагадаємо, "Як соплі", - Остапчук подражнив Фреймут своїми "делікатесами"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Фреймут показала свою версію "Сексу у Великому Місті": королева етикету і три подружки

Знай.ua писав, Оля Фреймут обсмоктала морозиво і взялася за устриці: Як правильно