Відома українська виконавиця Тіна Кароль, якій вже давно приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом, завжди вражає своєю красою та бездоганним виглядом.

Як телеведуча численних проєктів, Тіна Кароль завжди з'являється перед глядачами в ідеальному вигляді та з макіяжем. І мало хто знає, як співачка виглядає без грама косметики на обличчі.

У соцмережі Інстаграм фанати зірки створили численні фан-сторінки, які присвячені як можливим прихованим стосункам між Тіною Кароль і Даном Баланом, так і самій співачці.

Тіна Кароль, instagram.com/kengurush_dan_tina
Тіна Кароль, instagram.com/kengurush_dan_tina

Днями на одній з таких фан-сторінок з'явилося відео за участю Тіни Кароль, де вона постала у своїй природній красі без макіяжу. Щоправда, дехто з підписників інстаграм-сторінки не впізнав улюблену співачку. Інші ж переконані, що у будь-якому разі Тіна Кароль залишається красунею.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Без косметики її не впізнати 😮", "Але красива ж 😍", - пишуть у коментарях користувачі Мережі.

Коментарі, instagram.com/kengurush_dan_tina
Коментарі, instagram.com/kengurush_dan_tina

Нагадаємо, Тіна Кароль з'явилася з дитиною на руках, а Дан Балан заговорив про сім'ю: "Момент настав". Тіні Кароль вже давно приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіні Кароль зібралися влаштувати несподіванку, але без Дана Балана: прийдуть натовпом. Співачці Тіні Кароль хочуть влаштувати сюрприз

Також "Знай.ua" писав, що спливли нові докази роману між Тіною Кароль і Даном Баланом: ці ніжні дотики багато про що говорять. Українській співачці Тіні Кароль вже давно приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом