Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Аліну Гросу теж багато хто знає. І зараз дві виконавиці розкрили свої секрети про те, як же прийти у форму до пляжного сезону в ефірі телепередачі "Ранок з Україною" з телеведучими Анатолієм Анатолічем і Лілією Ребрик. Наприклад, Анастасія особисто зізналася, що набрала зайвих кілограмів під час реаліті в Мексиці, тому вже зараз приводить тіло в порядок.

Настя Каменських, скріншот: Youtube
Настя Каменських, скріншот: Youtube

Каменських вважає, що всього 20% успіху залежать від занять спорту, тоді як всі 80% - вживана їжа.

А ось Адіна Гросу поділилася своїм лайфхаком, який полягає у використанні струму.

"Це коли на тебе чіпляють спеціальне приладдя і надходить струм. Змочують, пускають імпульси, і у тебе скорочуються м'язи – ти дуже-дуже швидко підтягуєшся", - розповідає вона.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu

"Ось як вам щастить дівчатка, таааакіе процедури для схуднення👏👏👏ну, а у нас в селі крім городів нічого немає. Правда фітнес не поганий - і присідання, і нахили і ходьба на четвереньках, якщо втомився. Посадка, прополка, відра з водою і ви знаєте - фігура завжди в нормі. Шкода тільки нам рекламу не роблять😢 😢 😢а за Вас рада, відпочивайте", - пише один з користувачів в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських і Гросу)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських і Гросу)

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася в коханні маленькому розміру-підходить краще , ніж великий

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських розтанула від щастя з білявим малятком на руках: "Яка сонячна"

Знай.ua писав, щаслива Аліна Гросу показала, що "підірве" Україну цього літа: "Відкриваю секрет"