Скандальний російський репер Моргенштерн зараз є одним з найпопулярніших шоу-менів країни.

Вчора, 4 червня 2021 року, пройшла чергова телевізійна премія "Муз-ТВ", в ході якої репер влаштував бунт, бо йому не сподобалося, що нагороду "Кращий виконавець" отримав Артур Пирожков (Олександр Ревва). Хлопця не влаштували результати голосування, тому він зажадав справедливого розгляду в цій ситуації.

Моргенштерн і Ділара / фото: instagram.com/influesii/
Моргенштерн і Ділара / фото: instagram.com/influesii/

При цьому до цього стало відомо, що у Алішера є проблеми з нирками, тому на церемонію він приїхав на інвалідному візку, а іноді навіть ходив, але використовуючи тростину. Але на сцені Виконавець спокійно пересувається на своїх двох, відібравши мікрофон у ведучих - Дмитра Нагієва і Ксенії Собчак.

Моргенштерн, instagram.com/morgen_shtern
Моргенштерн, instagram.com/morgen_shtern

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Я прийшов сюди не за тарілкою, я прийшов сюди за правдою. Правда написана на моїй шиї тут і тут. Ви ж говорите, ви найчесніша музична премія? Ось на ці екрани, просто зараз, покажіть кількість голосів за конкретного виконавця. Подивіться на цю жінку-ось моя нагорода, а тарілки Ваші я в рот***", - говорить Моргенштерн.

Дмитро Нагієв, фото з Instagram
Дмитро Нагієв, фото з Instagram

Однак Дмитро Нагієв заявив, що це зробити зараз неможливо.

"Ти знаєш, бухгалтерія закрита, і рахунки ми не можемо зараз показати", - зазначив він.

Нагадаємо, Моргенштерн подарував своїй дівчині 5 мільйонів і торт з чл*ном: "С*сать це талант"

Як повідомляв "Знай.ua", Івлєєва з "Орел і решка" стрибнула в авто з тарганами і Моргенштерном: "Зовсім з глузду з'їхала..."

Знай.ua писав, український репер Залив собі в очі чорнило? Omeloni підкорив мільйони чорними очима