Сьогодні ми з вами розберемося з тим, як же правильно підгодовувати вишню.

До цього ми ділилися з вами безліччю секретів і інструкцій, як же правильно підгодовувати гарбуза, кабачки, огірки, кріп, полуницю і багато іншого. Кожен шановний себе садівник повинен взяти цю інформацію на замітку, щоб згодом хвалитися величезним і пишним урожаєм.

Вишня, скріншот: Youtube
Вишня, скріншот: Youtube

Тому повернемося до підгодівлі вишні, яку необхідно робити навесні по периметру крони, по вологому грунті. Беремо літрову банку золи, а також одну столову ложку сечовини і дві столові ложки безхлорного калію. Їх потрібно додати в десять літрів води і перемішати, а потім поливати добриво в кількості не менше трьох-чотирьох відер на одну рослину.

Вишня, скріншот: Youtube
Вишня, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому існує заміна - калійна селітра - дві столові ложки.

Якщо ви хочете зайнятися підгодівлею влітку, то кращий місяць для цього - середина серпня. Беремо дві столові ложки подвійного гранульованого суперфосфату разом зі столовою ложкою калію. Їх теж потрібно замішати в десяти літрів води з літровою банкою золи.

Пізньої осені, коли ви вже зібрали опале листя, можете внести кілька відер органіки.

Вишня, скріншот: Youtube
Вишня, скріншот: Youtube

Нагадаємо, як правильно поливати гарбуза і кабачки, щоб уникнути опіків: на замітку городникам

Як повідомляв "Знай.ua", огірки вродять густо, а шкідники втечуть з городу: краща підгодівля для овочів

Знай.ua писав, чим підгодовувати кріп, щоб він був смачний і пишний: поради досвідчених дачників