Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна останнім часом частенько ділиться зі своїми шанувальниками всілякими фото та історіями.

За її життям в соціальній мережі Instagram стежать понад 200 тисяч осіб, з якими зараз 25-річна дівчина поділилася своєю "слабкістю". Без неї Ганні важко прожити цілий день, в іншому ж випадку вона заряджає настрій на цілий день.

Аня Заворотнюк, фото: Instagram
Аня Заворотнюк, фото: Instagram

Згодом знаменитість все ж зізналася, що це шоколад.

"Впевнена, що багато хто зі мною розділять цю насолоду", - пише Анна Заворотнюк.

Після цього дівчина заявляє, що він дозволяє ділитися ніжністю з близькими.

"Милашкин 🤍", "Ваааааау😻", "Незрівнянна❤️", "Аня ти найкраща принцеса😍❤️", "Ганнуся, чудова😍❤️", "Який гарний посуд🔥 😍", "Краса 100% і всередині,і зовні", "Мені так відразу захотілося шоколаду", "Г*вно ця мілка на пальмовій олії", - пишуть користувачі в коментарях.

Аня постала за столиком в кафе, притримуючи в одній руці чашечку, а в іншій шматочок шоколаду. Одягнена вона в піджак, а на обличчі можна помітити білосніжну посмішку.

Нагадаємо, донька Заворотнюк у чорному зізналася в несподіваному: "Чарку підняти за того, хто на фото"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", квітуча донька Заворотнюк сховалася за головною весняною прикрасою: "Подаруйте мені..."

Знай.ua писав, донька онкохворої Анастасії Заворотнюк Ганна з сумом згадала минуле: "Що спонукало?"