Українська письменниця Лариса Ніцой, яка відома своєю твердою позицією щодо захисту української мови, частенько радує користувачів соціальної мережі Facebook всілякими публікаціями з історіями з життя.
5 червня 2021 року - не виняток. Лариса розповіла про кумедну ситуацію, що сталася з нею та її чоловіком після повернення до Києва з поїздки до Хмельницького. Відомо, що Ніцой проводить екскурсії в українській столиці і в кінці посту залишила свій номер телефону. Цього разу, переглядаючи в черговий раз екскурсійний маршрут для групи діточок, письменниця натрапила на громадський туалет, на який раніше уваги не звертала.

Лариса Ніцой, facebook.com/larysa.nitsoi
Лариса Ніцой, facebook.com/larysa.nitsoi

"Як думаєте, що це за тумба? Правильно, туалет)) вона стоїть на нашому екскурсійному маршруті. Не Історичний пам'ятник, але цікавий. Хто не знає, запрошую до Києва на екскурсії з поселенням та харчуванням. Повернулися з чоловіком з Хмельницького до Києва пішли ще раз перевірити екскурсійну дорогу для груп дітей. Йдемо по маршруту, звертаємо увагу на різні дрібнички, на які раніше не звертали", - пише Лариса Ніцой.

Лариса Ніцой, фото: Facebook
Лариса Ніцой, фото: Facebook

Потім письменниця задумалася, адже вони продумали все - обіди, "привали", щоб була можливість відпочити, посидіти або полежати на травичці, Де купити морозиво або водичку, а ось про туалети забула.

Нагадаємо, Лариса Ніцой пояснила школярам, як навчити батьків української: "Прийдете додому і скажете..."

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", син Лариси Ніцой "здав" мамі викладача, який не знає української мови: "Атвєчать буде...."

Знай.ua писав, захисниця мови Ніцой попередила українців про загрозу: "Путін знайде час"