Зірка "Жіночого кварталу", а також фіналістка 7-го сезону "Голос країни" Марта Адамчук любить радувати совю публіку різноманітними кадрами зі свого життя в соціальній мережі Instagram, де за нею стежать понад 45 тисяч людей.

Відомо, що 29 травня артистці виповнилося 35 років, про що вона повідомила шанувальникам в соцмережах. А зараз Марта опублікувала новий кадр, на якому лежить на ліжку "при повному параді".

Так, Адамчук приміряла "total black" - на дівчині чорний піджак і такого ж кольору водолазка. Образ вона доповнила яскравим макіяжем з акцентом на очах.

"Давно я не була такою втомленою і щасливою)
Зараз , як ніколи, відчуваю цінність людей, які є в моєму житті: в глядацькій залі, поруч на сцені і в моєму серці
♥️",- написала дівчина.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Красива з усієї сили😘", " Мартуся, ти в Запоріжжі?", "Немов тільки прокинулася)", "Звісно, адже керувати голосовим феєрверком🎆 на рівні з вогняним💥, це сила!! Ти крута, дівчинко❤️", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Марта Адамчук з " жіночого кварталу "похвалилася витонченою фігурою в білій сукні:" Хочу..." Артистка подякувала шанувальникам за теплі слова у свято

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зірка "жіночого кварталу" Марта Адамчук перетворилася на гарячу іспанку: "Вау! Кармен". Українська співачка і актриса "жіночого кварталу" Марта Адамчук подарувала українців крапельку Іспанії новим знімком.

Також «Знай.иа " писав, що Марта Адамчук з "жіночого кварталу" перевірила потужність залізної малятка: "Розкіш повинна бути зручною". Знаменитість провела тест - драйв для нового випуску журналу "Автоцентр".