У "Новій пошті" повідомили про нововведення. Дану заяву здійснила прес-служба компанія.

Тепер клієнти можуть самостійно через сайт Нової Пошти управляти своєю доставкою. Як повідомляють в прес-службі компанії, раніше можна було дізнатися виключно статус відправки і оплатити його, все інше можна було здійснити виключно за допомогою контакт-центру.

посилка Нової Пошти, скріншот з відео
посилка Нової Пошти, скріншот з відео

Однак нововведення дозволяє уникнути зайвого спілкування з представниками прес-служби. Тепер клієнт може за допомогою сайту продовжити термін зберігання на три дні, переадресовувати спробу, перенести дату і час доставки, відправити відправнику і відмовитися від посилки, отримати детальний рахунок оплати.

Нова пошта, скріншот з відео
Нова пошта, скріншот з відео

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

З найбільш найцікавішого-шанувальник може переглянути детальний рух посилки. Тобто клієнт може подивитися, коли його замовлення покинув поштове відділення і де він знаходиться.

Також споживач послуг " Нової Пошти "може прокласти маршрут до конкретного відділення"Нової Пошти".

Для того щоб скористатися даною послугою, потрібно перейти на сайт "Нової пошти" за посиланням, яке прийде в месенджер або через СМС. Там можна знайти своє замовлення за номером Експрес-накладної.

Всі додаткові послуги доступні у вкладці "Меню".

Раніше повідомляли, по Україні йде хвиля закриття десятків шкіл: батьки виходять на страйки і "атакують" Верховну Раду.

Як повідомляв Знай.иа, українцям виплатять 400 мільйонів гривень: хто потрапив до списку.

Знай.иа писав, оплата путівок та більше послуг з оздоровлення: у Мінсоцполітики презентували програму підтримки дітей до 2025 року.