Нещодавно українську громадськість здивувала новина про те, що Юлія Мендель йде з посади прес-секретаря президента України.

В офісі президента уточнили, що дівчина ще буде якийсь час виконувати свої обов'язки, однак після підбору нової кандидатури, вона піде.

А зараз Мендель повідомила, що її дворічне наставництво над двома дітками добігає кінця.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

За словами Мендель, вона щаслива, що Марійка з братом поїдуть в нову сім'ю. І ці два роки наставництва над ними багато чому її навчили.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юлія Мендель, фото: Instagram
Юлія Мендель, фото: Instagram

"Моє наставництво добігає кінця. Вже скоро Марійка з братом поїдуть у свою нову родину. Переповнює щастя за цих двох і відчуття смутку, бо попереду лише кілька зустрічей.

Ці два роки #наставництва навчили мене багато, і я пишаюся кожним кроком цієї маленької, мудрої сміливиці, якій обов’язково вдасться все задумане.

Закінчується #наставництво, але не закінчується #дружба. Попри кордони, відстань і час, ми зможемо залишатися на зв’язку",- написала Юлія в пості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель повернулася до Володимира Зеленського з розпитуваннями: "Видно, що відпочили". Екс-прес-секретар президента анонсувала інтерв'ю

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юлію Мендель після "втечі" від Зеленського "занесло" в архіви: "Мода повертається". А зараз дівчина вирішила оновити свій профіль в соціальній мережі Instagram і виставити нове фото.

Також «Знай.иа " писав, що Секретар Зеленського Юлія Мендель надихнулася поряд з президентом: "Віддане серце". Юлія Мендель опублікувала нові фото з президентом