Відомий укаїнський співак, композитор і народний артист Олександр Пономарьов активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 130 тисяч відданих фанатів.

Цього разу співак вирішив кардинально "змінити" професію співака і спробував себе в ролі поліцейського.

Відповідне фото з'явилося на його сторінці в Instagram. Так, артист одягнувся в поліцейську форму і поцікавився у шанувальників, який би з нього вийшов поліцейський.

" А що поганий з мене був би поліцейський ?😁",- підписав знімок артист.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Поліцейський, який арештовує і наспівує : я так чекав тебе чекав і ми зустрілися 😂", "Ніііііііііііі,це не Ваше!!!", "А форма Вам личить!", "Вау, не думаю 😍", "Гарний,але дуже добрий❤️", "Чудовий, талановитий.😍", "Співучий поліцейський 👏", "Правильно було б сказати: «хороший був би з мене поліцейський!»", "О, як на копа дуже доброзичлива посмішка🙌", "Найкращий був би !!! 😍🔥 і 100% справедливий 🙌", "Сашко, лучше петь....чем служить", "Подлецу все к лицу 😊"В хорошому розумінню звісно🔥", "я думаю що суперовий поліцейський", "Чому одразу поганий?Вам поліцейська форма личить🔥", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олександр Пономарьов будує з Дзідзьо грандіозні плани, дружини не потрібні: "Ну ви розумієте"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олександр Пономарьов пішов шляхом Віктора Павлика і став байкером: справжній чоловік

Також «Знай.иа " писав, що Олександр Пономарьов поділився цікавими кадрами в компанії Зеленських: "Браво"