Зовсім недавно ректорській кар'єрі українського співака Михайла Поплавського виповнилося 28 років. Майже три десятиліття він очолює університет культури і мистецтв.

У своєму інтерв'ю Каті Осадчій на телеканалі "1+1" Поплавський розповів, як збирається відзначити в майбутньому 30-ту річницю ректорства і додав, що має намір відправитися на пенсію.

"Я хочу віддати повноваження ректора молодому ректору, а там буду головою наглядової ради, буду допомагати", - планує Поплавський. "Що? Пенсія? Невже?» ,- здивувалася Осадча.

Поплавський і Осадча, скрін, відео YouTube
Поплавський і Осадча, скрін, відео YouTube

Поплавський відповів, що у нього «моторчик в одному місці, і під лежачий камінь коньяк не тече».

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

«Потрібно рухатися, але, розумієте, артист повинен вчасно піти зі сцени під оплески. А не його виносять вперед ногами», - відповів Поплавський, додавши, що він «йде у відставку, тому що має бути почуття міри».

Нагадаємо, Михайло Поплавський пригостився вареником гарячої студентки: "Аж слинки побігли"

Як повідомляв " Знай.ua", Михайло Поплавський приготував простий десерт для любителів шоколаду: дешево і сердито

Знай.ua писав, Михайло Поплавський в оточенні дітей пояснив, як врятувати Україну: "Об'єднавши"