Популярний український співак Павло Зібров зустрівся з Катериною Осадчою на церемонії вручення премії "Людина року". Артист встиг поділитися тим, кому б він віддав цю премію, про те, навіщо йому ставати доларовим мільйонером, а також те, як він проводить літній відпочинок біля городу.

Про це стало відомо завдяки новому міні-інтераю, яке дав Павло Зібров Каті Осадчій для її програми "Світське життя", воно вже доступне в мережі YouTube.

Павло Зібров, скріншот: YouTube
Павло Зібров, скріншот: YouTube

"Потрібно мати кілька "хлібних" пісень. Часто Діма Монатік згадує. Ось мовляв, правильно, потрібно писати тільки "хлібні" пісні, ті, які співатимуть 5, 10, 20 і 30 років. Так, якщо ми станемо європейською державою, насправді, і будуть чесно відраховувати роялті. Так, в місяць, тисяч 20 доларів, хоча б, можна заробляти.", - заявив Каті Осадчій Павло Зібров.

Павло Зібров, скріншот: YouTube
Павло Зібров, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно українські знаменитості вирішили заспівати на честь Києва. Павло Зібров передав вітання з київських вулиць піснею, яка є хітом його репертуару - "Хрещатик".

Раніше повідомляли, Михайло Поплавський пригостився вареником гарячої студентки: "Аж слинки побігли".

Як повідомляв Знай.uа, бабуся з TikTok показала сільське життя українців без прикрас: лайфхаки для городу і будинку.

Знай.uа писав, Настя Каменських довела? Потап надів гамівну сорочку.