Бали на ЗНО мають вирішальне значення для подальшої долі випускників шкіл.

Дізнатися, скільки балів необхідно отримати на зовнішньому незалежному оцінюванні, щоб вступити на певну спеціальність, майбутнім вступникам допоможе Інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA».

На цьому сайті можна знайти інформацію для абітурієнтів та їхніх батьків щодо перебігу вступної кампанії. Охочі потрапити до закладів вищої освіти можуть знайти на сторінці ресурсу дані про набір на всі спеціальності, в усіх закладах освіти.

Також наявнв статистична інформація про вступні кампанії минулих років.

Якщо порахувати свої середні бали ЗНО з трьох предметів, абітурієнт може оцінити свої шанси вступити на бюджет чи контракт.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також можна дізнатися інформацію щодо інших статистичних даних, які стосуються вступної кампанії та шансів абітурієнта на успішний вступ на обраний факультет.

Раніше повідомляли, киян попередили про зміни в роботі онлайн-сервісу: як тепер оформити субсидію.

Як повідомляв Знай.uа, адвокат пояснила, чому можуть зменшити розмір аліментів на дитину: "Якщо ви витратили…".

Знай.uа писав, українських пенсіонерів змусять подавати декларації : "За продаж на ринку".