У Покровську Донецької області продуктовий магазин Всеукраїнської мережі "Екомаркет" потрапив у скандал з брудним повітрям. Про це розповіли в телеграм-спільноті «Чорний список».

Як повідомляється, один з покупців вирішив перевірити, наскільки брудне повітря в торговому залі. Отримані результати дуже його здивували і обурили.

"Один з покупців вимірював рівень забруднення повітря в #Еко_маркеті в Покровську. Концентрація шкідливих частинок досягає 132-х пунктів при нормі в 50! З такою якістю повітря люди ризикують випробувати роздратування носоглотки і проблеми з диханням», - розповіли автори повідомлення.

Як виявилося, причина забруднення - в тому, що в маркеті не справні витяжки, які відповідають за чистоту повітря в приміщенні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Яке співробітникам працювати в таких умовах, а відвідувачам - здійснювати покупки?", - запитують обурені коментатори.

Раніше на Привозі показали черешню за нечуваною ціною-хто таку купить, незрозуміло.

Нагадаємо, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".

Як повідомляв портал Знай.uа, запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі знизилася ціна на борщовий набір.