Сивина - не найприємніший стан волосся, проте від неї можна позбутися. Про це розповіла трихолог Лариса Пономаренко на своїй сторінці в Instagram.

Вона зазначила, що поява сивого волосся - це процес дуже індивідуальний, і він залежить від безлічі факторів. Але головне тут - спадковість і внутрішній стан організму.

Що ж робити, якщо раптово в своїй шевелюрі ви виявили сиві волоски?

"В першу чергу - не висмикувати їх, в надії, що більше сивий не виросте. Виросте, куди ж він дінеться? Але краще звернутися до трихолога, який допоможе зрозуміти причину (якщо сивина рання) і призупинити цей процес», - радить фахівець.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вона також додала, що причиною ранньої сивини можуть бути:

  • захворювання щитовидної залози,
  • дефіцит міді, сірки або інших речовин в організмі,
  • спадковість,
  • захворювання шлунково-кишкового тракту,
  • захворювання центральної нервової системи.

Позбутися від сивини можна простими способами-зафарбувавши або приймаючи трихологічні препарати.

Однак є кроки, яких точно не варто робити.

«Використовувати препарати типу "Антиседін" і його аналоги. Ці препарати в своєму складі можуть містити свинець, який при окисленні і дає рудувато-русявий відтінок волоссю. А ось свинець не найкращий друг для організму людини", - пояснила трихолог.

Раніше ми повідомляли, на Львівщині шукають безвісти зниклу карооку красуню-місяць жодної звісточки.

Як повідомляв "Знай.uа" дев'ятирічний харків'янин з гордістю надів Погони, мрія збулася.

Також "Знай.uа" писав, що удар блискавки забрав життя 9-річного футболіста під час тренування, сім'я і клуб не можуть прийти до тями.