Молода картопля завжди приносить задоволення і прокручує приємні спогади в голові через свого неймовірного смаку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПри цьому, іноді слід дізнаватися щось нове, тому зараз ми приготували вам кілька секретів, щоб зробити ласощі і смачним, і безпечним. Йтиметься про правильну варінні молодої картоплі. Не варто купувати позеленілі бульби, тому що, вони відразу ж говорять про високий вміст соланіну. Також не купуйте картоплю з пошкодженою шкіркою або з підозрілими плямами. Вибирайте більш ранні сорти картоплі, вони ідеально підходять для варіння через менший вміст крохмалю.
Обов'язково чистите молоду картоплю перед варінням, тим більше, що його шкірка легко відділяється від м'якоті.
Варити картоплю в мундирах можна після того, як вона злегка постаріє і шкірка стане товщі. Такий овоч ретельно промивається і треться абразивної губкою. І якщо бульби занадто великі, бажано розрізати їх перед варінням на 2-4 частини.
Варити молоду картоплю потрібно за наступною методикою. Беремо очищену картоплю і кладемо в каструлю, заливаємо її водою, щоб рівень рідини був на кілька пальців вище картоплі. Ставимо посудину на вогонь, доводимо до кипіння, потім солимо і варимо протягом 15-20 хвилин на середньому вогні. Готовність можна перевірити за допомогою зубочистки і якщо вона підтвердилася - зливаємо воду.
Хтось після цього може поставити картоплю на маленький вогонь, слив попередньо воду, і почекати пару хвилин, щоб википіла вся волога. Через це краще вбирається масло.
Нагадаємо, чоловік розлучиться з вами, якщо дізнається цей рецепт: як смачно і швидко приготувати яєчню на сковорідці
Як повідомляв "Знай.ua", борщ без м'яса існує? Рецепт грибного веганського "першого", яке за один підхід з'їсть вся сім'я
Знай.ua писав, як зварити розсипчасту і смачну гречку: їстимуть навіть ті, хто її не любить