Молода картопля завжди приносить задоволення і прокручує приємні спогади в голові через свого неймовірного смаку.

При цьому, іноді слід дізнаватися щось нове, тому зараз ми приготували вам кілька секретів, щоб зробити ласощі і смачним, і безпечним. Йтиметься про правильну варінні молодої картоплі. Не варто купувати позеленілі бульби, тому що, вони відразу ж говорять про високий вміст соланіну. Також не купуйте картоплю з пошкодженою шкіркою або з підозрілими плямами. Вибирайте більш ранні сорти картоплі, вони ідеально підходять для варіння через менший вміст крохмалю.

Молода картопля, скріншот: Youtube
Молода картопля, скріншот: Youtube

Обов'язково чистите молоду картоплю перед варінням, тим більше, що його шкірка легко відділяється від м'якоті.

Варити картоплю в мундирах можна після того, як вона злегка постаріє і шкірка стане товщі. Такий овоч ретельно промивається і треться абразивної губкою. І якщо бульби занадто великі, бажано розрізати їх перед варінням на 2-4 частини.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Молода картопля, скріншот: Youtube
Молода картопля, скріншот: Youtube

Варити молоду картоплю потрібно за наступною методикою. Беремо очищену картоплю і кладемо в каструлю, заливаємо її водою, щоб рівень рідини був на кілька пальців вище картоплі. Ставимо посудину на вогонь, доводимо до кипіння, потім солимо і варимо протягом 15-20 хвилин на середньому вогні. Готовність можна перевірити за допомогою зубочистки і якщо вона підтвердилася - зливаємо воду.

Хтось після цього може поставити картоплю на маленький вогонь, слив попередньо воду, і почекати пару хвилин, щоб википіла вся волога. Через це краще вбирається масло.

Молода картопля, скріншот: Youtube
Молода картопля, скріншот: Youtube

Нагадаємо, чоловік розлучиться з вами, якщо дізнається цей рецепт: як смачно і швидко приготувати яєчню на сковорідці

Як повідомляв "Знай.ua", борщ без м'яса існує? Рецепт грибного веганського "першого", яке за один підхід з'їсть вся сім'я

Знай.ua писав, як зварити розсипчасту і смачну гречку: їстимуть навіть ті, хто її не любить