Яна Шемаєва більш відома як Jerry Heil - українська співачка і відеоблогер, яка частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 175 тисяч осіб.

Зараз дівчина поділилася дуже несподіваною публікацією в Stories, на якій з'явилася не сама, а з колишнім прессекретарем президента України Володимира Зеленського Юлією Мендель. Відомо, що вона залишиться в ОП, щоб тимчасово виконувати свої обов'язки перед підбором нової кандидатури.

"Побачення кайнд оф... але не те😂", - пише Jerry Heil у підписі до публікації.

Юлія Мендель, фото: Instagram
Юлія Мендель, фото: Instagram

Яна опублікувала зациклене відео, на якому можна побачити приємно здивовану Юлію з саму виконавицю з чашками смачних напоїв. Вона зазначила, що зустрілася з Мендель на одному роздоріжжі.

"Перетнулися з @iullia_mendel на одному роздоріжжі", - додала Яна Шемаєва.

Jerry Heil і Юлія Мендель, скріншот: Instagram Stories
Jerry Heil і Юлія Мендель, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще
Якщо перейти на сторінку Юлії Мендель, можна помітити, що дівчина вирішила опублікувати цю Stories і у себе в Instagram.

Нагадаємо, Юлія Мендель після "втечі" від Зеленського опинилася в лісі: "Відчуття смутку". Зараз Мендель повідомила, що її дворічне наставництво над двома дітками добігає кінця.

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Мендель повернулася до Володимира Зеленського з розпитуваннями: "Видно, що відпочили"

Знай.ua писав, Jerry Heil показала нижню білизну з українським орнаментом: "Вишиванка в зоні бікіні, не гоже"