Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. 5 червня 2021 року в Києві відбувся перший сольний концерт виконавиці. До цього Олексій Потапенко виставляв знімки в соцмережі, вітаючи Надю з тим, що вона прийшла до цього. Однак частина користувачів були обурені через те, що вона співала пісні час і скло на заході без позитиву.

Потап і Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Потап і Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

Однак частина українців, які побували на концерті, стверджують, що було дуже багато новинок крім старих композицій і пісень з EP "dofamin".
Однак є в TikTok цікавий ролик з концерту, на якому присутній Олексій Дурнєв. Блогер підійшов прямо до сцени з квітами, щоб особисто вручити їх співачці. А ось Надя вирішила, що він добре заспіває їх з Позитивом пісню "Ім'я 505", ставши над ним в гарячій позі.

@denis_davidoff

Первый сольный концерт Dorofeeva в Киеве #dorofeeva #дурнев

♬ оригинальный звук - denis_davidoff

"Сольний концерт Наді зі старими піснями групи?? Ось це трешнячок. Звичайно, що їй співати, 2 пісні наплакала жахливі...", "Вона сказала, що буде нечесно по відношенню до фанатів на першому сольнику не заспівати старі пісні)", "Пісні групи в її типу "сольнику??? Жах", "Як він намагався підкотити", "А скажіть, які пісні свої вона співала???!! Крім "gorit" ніяких же немає!!! Який концерт?", "Кістки в нейлоні", "Ну вона не худа, кістки тонкі, але м'язи є. Мені подобається", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: TikTok (Дорофєєва)
Коментарі, скріншот: TikTok (Дорофєєва)

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Коментарі, скріншот: TikTok (Дорофєєва)
Коментарі, скріншот: TikTok (Дорофєєва)

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зробила це вперше без позитиву, Насті Каменських дихати в потилицю

Як повідомляв "Знай.ua", Позитив не оцінив "темні справи" колишньої дружини і Насті Каменських: "Я люблю... Завжди буду"

Знай.ua писав, Дантеса застукали з красунею-брюнеткою, Дорофєєва не підозрює: "Вона кайфовая"